Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για έργα αναβάθμισης Κέντρων Υγείας σε νησιά του Αιγαίου

Newsroom
11/05/2023 11:00
 
 
 

 

Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για το έργο “Ενεργειακή αναβάθμιση, εκσυγχρονισμός βελτίωση και ανακαίνιση 7 μονάδων υγείας της 2ης Δ.Υ.ΠΕ.”.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι στα 7,3 εκατ. ευρώ και αναθέτουσα αρχή του έργου είναι η Διοίκηση 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου. Η διάρκεια της σύμβασης είναι 400 ημέρες ενώ το έργο χρηματοδοτείται από το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενδιαφέροντος είναι στις 14/06/2023 ενώ η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει επίσης στις 14/06/2023.

Ταυτότητα του έργου

Αντικείμενο του έργου είναι η αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών και εγκαταστάσεων των Κέντρων Υγείας Άνδρου, Τήνου, Πάτμου, Πάρου, Μήλου, Ίου και Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου (ΠΠΙ) Αστυπάλαιας που θα συνεισφέρει στην ποιοτική βελτίωση των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης. Τα κτίρια στα οποία στεγάζονται τα Κέντρα Υγείας έχουν κατασκευαστεί κατά κύριο λόγο την δεκαετία του 1980 και έχουν επιφάνεια που κυμαίνεται μεταξύ 600 τ.μ. και 1200τ.μ. περίπου και περιλαμβάνουν ένα ή δύο επίπεδα. Τα κτίρια στα οποία στεγάζονται τα ΠΠΙ έχουν επιφάνεια που κυμαίνεται μεταξύ 200 τ.μ. και 750 τ.μ. Η ανακαίνιση των Κέντρων Υγείας και των ΠΠΙ στοχεύει στην ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση των κτιρίων, ήτοι στην αναβάθμιση της θερμομόνωσης, του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και δικτύων τους και γενικότερα της κατάστασης των κτιριακών υποδομών τους (τοιχοποιίες, δάπεδα, οροφές, μονώσεις, στέγες κ.λπ.).

(Visited 67 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.