Γιάννης Βλασερός: Επιτακτική ανάγκη η αναγέννηση του ΕΣΥ για να πάψουμε να θρηνούμε κόσμο στα νησιά μας

Newsroom
06/06/2023 21:10
 
 
 

 

Δυστυχώς η επικαιρότητα επαναφέρει με τον πιο τραγικό τρόπο το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας σε ο, τι αφορά στον τομέα της υγείας.

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Κω, όταν Γυναίκα πέθανε σε καρότσα αγροτικού γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο, αφού το νησί διαθέτει μόνο ένα ασθενοφόρο, το οποίο εκείνη τη στιγμή είχε κληθεί σε άλλο περιστατικό. Είναι θλιβερό το 2023 να χάνονται ανθρώπινες ζωές λόγω των ελλείψεων του συστήματος υγείας.

Προσωπικά έχω αναφερθεί πολλές φορές στις αδυναμίες που αντιμετωπίζει ο τομέας της υγείας στα νησιά γεγονός που υποβαθμίζει την ποιότητα της καθημερινότητας των νησιωτών και θέτει σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Παρόλο που οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ έχουν διατυπώσει επανειλημμένα το πάγιο αίτημα τους να υπάρχει ένα δεύτερο ασθενοφόρο στα νησιά, αλλά και να γίνουν μόνιμες προσλήψεις διασωστών, δεν βρίσκουν ευήκοα ώτα από την πλευρά της πολιτείας, η οποία φαίνεται να αδιαφορεί για την αξία της ανθρώπινης ζωής και δείχνει την ανάλγητη πλευρά της.

Το ΠΑΣΟΚ, ωστόσο, έχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την η αναγέννηση του ΕΣΥ και την ενίσχυση της υγείας στα νησιά και τις απομακρυσμένες περιοχές. Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή η κατάσταση θα αλλάξει προς αυτή τη σωστή κατεύθυνση προτού θρηνήσουμε άλλα θύματα,

Γιάννης Βλασερός Υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 48 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*