Σύγχρονες ουρολογικές υπηρεσίες στη Νάξο – Ιατρείο από τον Dr Γεώργιο Κυριάκου στις 25 Ιανουαρίου 2025

Newsroom
22/01/2025 23:53
 
 
 

 

• Συνεργασία ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ και ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ ΝΑΞΟΥ με στόχο την πιο σύγχρονη και άρτια απόδοση ιατρικών χειρουργικών παροχών στους Νάξιους ουρολογικούς ασθενείς
• Ο Dr Γεώργιος Κυριάκου θα πραγματοποιήσει ιατρείο στη Διαγνωστική Νάξου το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2025

Η σύμπραξη επί 8 έτη του Ουρολογικού Ιατρείου στη Διαγνωστική Νάξου με το Ιατρικό Αθηνών συμβάλλει περαιτέρω στη σύγχρονη διαγνωστική ακρίβεια και επιστημονικά και ανθρώπινα άρτια αντιμετώπιση των ουρολογικών παθήσεων στην κοινότητα της Νάξου, σύμφωνα με τις τρέχουσες εξελίξεις στις προηγμένες ευρωπαϊκές χώρες.

Υπεύθυνος γι’ αυτή την προσπάθεια είναι ο Δρ Γεώργιος Κυριάκου, ο οποίος πραγματοποιεί ιατρικές ουρολογικές εξετάσεις δύο φορές το μήνα στη Νάξο.

Ο Γεώργιος Ν. Κυριάκου είναι Διευθυντής της Ελάχιστα Επεμβατικής Ουρολογικής Κλινικής στο Ιατρικό Αθηνών στο Μαρούσι με προϋπηρεσία ως Διευθυντής και στο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ (2006-2012).

Από το 2007 διορίστηκε Τακτικό Διδακτικό Μέλος της Ρομποτικής και Λαπαροσκοπικής Ουρολογικής Σχολής στο Κέντρο Ερευνών κατά του Καρκίνου και Τηλεχειρουργικής IRCAD-EITS, Ιατρικής Σχολής Στρασβούργου.

Από το 2007 καθιερώθηκε ως Εκπαιδευτής ρομποτικής και λαπαροσκοπικής ουρολογικής χειρουργικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι επίσης Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Έχει ευρύ ιστορικό συμμετοχής σε επίδειξη ουρολογικών ρομποτικών/λαπαροσκοπικών επεμβάσεων σε διάφορα διεθνή νοσοκομειακά κέντρα, όπως Γαλλία, Ελβετία, Σουηδία, Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα. Έχει πολλές δημοσιεύσεις σε ξένα και ελληνικά ουρολογικά περιοδικά, ενώ συμμετέχει ως ομιλητής σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια με πολυάριθμες βραβεύσεις.

Στο Κέντρο της Ελάχιστα Επεμβατικής Ουρολογίας του Ιατρικού Αθηνών, η συγκεκριμένη ομάδα επιστημόνων υπό τη διεύθυνσή του έχει συμβάλει σε καινοτομίες στην ειδικότητα αυτή με ανάλογα δημοσιευμένα δελτία τύπου, όπως:

– Ρομποτική εστιακή θεραπεία καρκίνου προστάτη με το ρομποτικό σύστημα FocalOne (το μόνο κέντρο στη ΝΑ Ευρώπη)
– Ρομποτική χειρουργική σε τοπικά προχωρημένο καρκίνο προστάτη
– Ρομποτική αντιμετώπιση καρκίνου προστάτη με διατήρηση της εγκράτειας και στύσης (υβριδική τεχνική)
– Ρομποτική χειρουργική όγκων νεφρού με αυξημένο δείκτη δυσκολίας (μεγάλων όγκων, με λεμφαδενικές μεταστάσεις, ασθενείς με πρωτοπαθείς εξαιρετικές επεμβάσεις στην κοιλιά και εκτεταμένες συμφύσεις κλπ)
– Ρομποτική χειρουργική αντιμετώπιση διηθητικού καρκίνου ουροδόχου κύστης (δημιουργία νεοκύστης)
– Ρομποτική και λαπαροσκοπική χειρουργική σε συγγενείς ανωμαλίες του ουροποιητικού-επανορθωτική ουρολογία.
– Ρομποτική και λαπαροσκοπική ουρογυναικολογία (πρόπτωση ακράτεια, κυστεοκολπική συρίγγια).
– Εύκαμπτη ουρητηροσκόπηση για αντιμετώπιση λίθων και όγκων του νεφρού (μέσα από την ουρήθρα) με laser.
– Επεμβάσεις καλοήθους υπερπλασίας προστάτη με ανώμαλες τεχνικές (Holep, Green Light Laser, Turis, Rezum) κ.λπ.
– Καινοτόμες τεχνικές αντιμετώπισης ανωμαλιών και στενωμάτων ουρήθρας (Optilum, ουρηθροπλαστική, εκκοπλασία).
– Ογκολογία και παθήσεις οργάνων, καρκίνος και παθήσεις πέους.
– Προβλήματα αναπαραγωγικής διαταραχής στον άνδρα, όπως και παθήσεις στύτικής ικανότητας.

Στόχος μας αποτελεί όχι μόνο η αρτιότερη και πιο εξελιγμένη, σύμφωνα με τις τρέχουσες επιστημονικές επιταγές, απόδοση διαγνωστικών και θεραπευτικών παροχών υγείας, αλλά και ο σεβασμός και η ανθρώπινη προσέγγιση στα προβλήματα των Νάξιων ασθενών.

Ο Dr Γεώργιος Κυριάκου θα πραγματοποιήσει ιατρείο το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2025 στη Διαγνωστική Νάξου.

Πληροφορίες – Ραντεβού: 2285027599 – 2285027699

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 314 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*