Ξεκίνησε η λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο νοσοκομείο Νάξου!

nosokomeio naxou tampela 1
admin
11/08/2017 12:36
  •  
  •  
  •  

 

Ένα όνειρο δεκαετιών έγινε πραγματικότητα στη Νάξο αφού την Παρασκευή ξεκίνησε επιτέλους τη λειτουργία της η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο νοσοκομείο του νησιού!

Όπως αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου, η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού θα εξυπηρετήσει σταδιακά όλα τα τακτικά περιστατικά μονίμων κατοίκων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και θα έχει τη δυνατότητα κάλυψης και επειγόντων περιστατικών.

Να σημειωθεί ότι σε δηλώσεις του τον Ιούλιο στο naxostimes.gr ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Μανιός είχε προαναγγείλει τη λειτουργία της μονάδας τεχνητού νεφρού στο νοσοκομείο Νάξου σημειώνοντας ότι μετά την ανάληψη των καθηκόντων και του δεύτερου νεφρολόγου ανοίγει ο δρόμος λειτουργίας της μονάδας.

“Αυτή τη στιγμή είναι εξασφαλισμένες επίσης και τέσσερις νοσηλεύτριες, οι δύο μάλιστα με πολύχρονη πείρα στον τομέα αυτό. Η εταιρεία που έχει προμηθεύσει τα μηχανήματα έχει κάνει ήδη από το χειμώνα το service που απαιτείται ενώ, όταν η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού ξεκινήσει τη λειτουργία της θα βρίσκονται ήδη στο νοσοκομείο τεχνικοί της εταιρείας για να παρακολουθήσουν τα μηχανήματα εν ώρα χρήσης» σημείωσε ο κ. Μανιός.

(Visited 21 times, 1 visits today)