Νάξος: Δωρεάν προληπτικός έλεγχος και ενημέρωση για την οστεοπόρωση

 
 
 

osteoporosi

Μια σημαντική εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση με γενικό θέμα «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης» θα πραγματοποιηθεί στη Νάξο. 

Την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί κατά το διήμερο  08 (Σάββατο) και 09 (Κυριακή) Δεκεμβρίου 2018, διοργανώνουν οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων – Κέντρο Κοινότητας και Κοινωνικό Φαρμακείο – σε συνεργασία με το Γ.Ν.- Κ.Υ. Νάξου και το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας “Πεταλούδα”. 

Κύριος στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της. Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας όπως η οστεοπόρωση και περιλαμβάνει δύο κύρια μέρη σύμφωνα με το παρακάτω επιμέρους πρόγραμμα:

• Δωρεάν μέτρηση προληπτικού ελέγχου οστικής πυκνότητας σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Οι μετρήσεις θα γίνουν στον χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου και του Κέντρου Κοινότητας (Περιφερειακή οδός Χώρας-Εγγαρών, έναντι Εργατικών κατοικιών) το Σάββατο 08/12/2018, ώρες 17:00 έως 20:00 και την Κυριακή 09/12/2018, ώρες 10:00 έως 14:00

• Θα πραγματοποιηθούν παράλληλες διαγνώσεις από εξειδικευμένους επιστήμονες του Γ.Ν.- Κ.Υ. Νάξου

Πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο: 2285024844, ώρες: 7:00 – 15:00

osteoporosi.afisa

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*