Νέος διοικητής των Νοσοκομείων Σύρου – Νάξου ο Μιχάλης Ζουλουφός

Newsroom
23/12/2019 23:06
 
 
 

 

Ο Μιχάλης Ζουλουφός τοποθετείται τελικά στη θέση του διοικητή των Νοσοκομείων Σύρου – Νάξου, κατόπιν νέας απόφασης του Υπουργού Υγείας.

Βάσεις αυτής, ο κ. Κικίλιας προχώρησε στην τροποποίηση των διορισμών των προηγούμενων 111 διοικητών και αναπληρωτών τους στα νοσοκομεία της χώρας, καθώς: α) έγιναν αποδεκτές οι παραιτήσεις 6 επιλεγέντων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών και ορίστηκαν στη θέση τους νέοι, εκ της αξιολογικής κατάταξης της Επιτροπής και β) ανακλήθηκε η εντολή διορισμού 7 διοικητών και αναπληρωτών διοικητών και ορίστηκαν στη θέση τους νέοι, εκ της αξιολογικής κατάταξης της Επιτροπής.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ως διοικητής των Νοσοκομείων Σύρου και Νάξου είχε επιλεγεί ο Κωνσταντίνος Παράσχος (από τον Πειραιά), με αναπληρώτρια διοικήτρια την Καλίτσα Φραγκίσκου, η οποία και παραμένει στη θέση της.

Το βιογραφικό του Μιχάλη Ζουλουφού

Ο Μιχάλης Ζουλουφός γεννήθηκε στη Σύρο το 1979 και είναι έγγαμος και πατέρας μιας κόρης.
Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Σύρου και είναι πτυχιούχος Φυσικής και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης Ηλεκτρολόγου Μηχανικού στην «Παραγωγή και Διαχείριση Ηλεκτρικής Ενέργειας». Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στη συμβουλευτική ενεργειακών έργων και μελετών συγχρηματοδοτουμένων έργων από το 2005. Ομιλεί άπταιστα αγγλικά και γαλλικά.

Επίσης, είναι πρόεδρος του Επαγγελματικού Τμήματος Επιμελητηρίου Κυκλάδων από το 2017, ενώ έχει διατελέσει αντιπρόεδρος και προεδρεύων Διοικητικού Συμβουλίου Νοσοκομείων Σύρου-Νάξου από το 2014 έως το 2016.

Θήτευσε στον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης ως δημοτικός σύμβουλος από το 2011 έως το 2019.

(Visited 609 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*