Νοσοκομείο Νάξου: Αναλαμβάνει και επίσημα καθήκοντα Αν. Διοικήτριας η Καλλίτσα Φραγκίσκου

Καλλίτσα Φραγκίσκου Αναπληρώτρια Διοικήτρια στο Νοσοκομείο Νάξου
Newsroom
16/01/2020 02:19
 
 
 

 

Αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντα της ως Αναπληρώτρια Διοικήτρια στο νοσοκομείο Νάξου η Καλλίτσα Φραγκίσκου.

Ο διορισμός της κ. Φραγκίσκου δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως την Τετάρτη (14 Ιανουαρίου) και φέρει την υπογραφή του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Με το διορισμό της νέας Αναπληρώτριας Διοικήτριας, λήγει και η θητεία του επί τρεισήμισι χρόνια Αναπληρωτή Διοικητή Κώστα Απιδόπουλου, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του στο νοσοκομείο του νησιού, με αρκετές θετικές εξελίξεις.

Στην απόφαση του ο Υπουργός αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Αποφασίζουμε: Τη λήξη της θητείας του Αναπληρωτή Διοικητή του Γ.Ν. – Κ.Υ. ΝΑΞΟΥ, αρμοδιότητας της 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου του Υπουργείου Υγείας, ΑΠΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ του Γεωργίου.
Β. Διορίζουμε την ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΣΑ του Δημητρίου, Πτυχιούχο Χημικό Μηχανικό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ως Αναπληρώτρια Διοικήτρια στο Γ.Ν. – Κ.Υ. ΝΑΞΟΥ, αρμοδιότητας 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου του Υπουργείου Υγείας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του ν. 3528/2007, με βαθμό 2ο, με τριετή θητεία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 του ν. 4052/2012″.

H Καλλίτσα Φραγκίσκου, από την ώρα που έγινε γνωστός ο διορισμός της στο νοσοκομείο Νάξου συνεχώς βρίσκεται στο πλευρό του π. Διοικητή Κώστα Απιδόπουλου προκειμένου να ενημερώνεται για τα θέματα του νοσοκομείου.

Να σημειωθεί ότι το έργο της νέας Διοικήτριας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο αφού τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μονάδα υγείας του νησιού είναι πολλά και σημαντικά.

Μόλις έγινε γνωστός ο διορισμός της (πριν ενάμιση μήνα περίπου), η ίδια είχε δηλώσει ότι:

“Δέσμευσή μου, η προσήλωση με θέληση και ήθος στα νέα μου καθήκοντα για τη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών φροντίδας υγείας για τους κατοίκους και επισκέπτες των νησιών μας”.

Η απόφαση του Υπουργού Υγείας

(Visited 1.551 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*