«Ευχαριστώ» νοσοκομείου Νάξου για νέες δωρεές: Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξή σας

Newsroom
28/04/2020 18:35
 
 
 

 

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» λέει το νοσοκομείο Νάξου, για τις νέες δωρεές από φορείς και πολίτες που έμπρακτα εκφράζουν την υποστήριξη τους, σε ανακοίνωση που εξέδωσε και υπογράφει η διοικήτρια Καλλίτσα Φραγκίσκου.

Αναλυτικά αναφέρει:

Η Διοίκηση και το σύνολο του προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στους Συλλόγους, τις επιχειρήσεις και τους πολίτες για την έμπρακτη υποστήριξή τους.
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε:
• Το Σύλλογο Εγγαριτών Νάξου «Άγιος Τρύφων» για τη δωρεά στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού 2 θερμομέτρων υπερύθρων (ανέπαφης μέτρησης θερμοκρασίας μετώπου) και 8 ηλεκτρονικών πιεσομέτρων
• Την κυρία Κατερίνα Μονογυιού για την αποστολή μέσα σε φάκελο με ευχαριστήρια – ευχετήρια επιστολή δύο υφασμάτινων μασκών σε κάθε εργαζόμενο στην ιατρική και νοσηλευτική υπηρεσία
• Το Φαρμακείο Ισπανόπουλος Εμμανουήλ που προσέφερε 15 ασπίδες προστασίας προσώπου
• Το κατάστημα Αφοί Βουτσίνου – Expert για τη δωρεά δύο αναπηρικών αμαξιδίων
• Το κατάστημα iRepair Νάξου για την προσφορά 200 χειρουργικών μασκών

Επίσης:

• Την κα Στυλιανή Μήλα για τη δωρεά 10 τροχήλατων στατώ ορού και 1 θερμομέτρου υπερύθρων (ανέπαφης μέτρησης θερμοκρασίας μετώπου) εις μνήμη του συζύγου της Σωκράτη Μήλα
• Την κα Κυριακή Μανωλά που προσέφερε 33 ολόσωμες φόρμες τύπου Tyvek εις μνήμη των γονέων της Βασιλείου και Λεμονιάς Μαγγιώρου
• Την κα Αλωνιάτη Ιωάννα για τη δωρεά αντισηπτικού και 21 χειρουργικών μασκών
• Τους πολίτες και τους φορείς που ενισχύουν οικονομικά το Ίδρυμα Στήριξης του ΓΝ-ΚΥ Νάξου (ΙΒΑΝ: GR6401406200620002101026610, Alpha Bank) και τους οποίους θα ευχαριστήσει ονομαστικά το Ίδρυμα. Οι χρηματικές δωρεές που συγκεντρώνονται, διατίθενται σε συνεννόηση με το ΓΝ-ΚΥ Νάξου για την αγορά εξοπλισμού και την προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας.

Διευκρινίζεται ότι στην ανωτέρω λίστα αναγράφονται οι δωρεές που έχουν ήδη παραληφθεί, καθώς βρισκόμαστε σε ανοικτή επικοινωνία με φυσικά και νομικά πρόσωπα και συνεχίζεται η δρομολόγηση δωρεών υγειονομικού υλικού και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προς το ΓΝ-ΚΥ Νάξου.

Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξή σας

Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξή σας και το έμπρακτο ενδιαφέρον σας για το Νοσοκομείο, καθώς η σταδιακή επιστροφή των πολιτών στην κανονικότητα απαιτεί την αυξημένη επαγρύπνιση και ετοιμότητα του υγειονομικού προσωπικού και τη θωράκιση του Νοσοκομείου μας. Οι οδηγίες του ΕΟΔΥ επιβάλλουν την απαρέγκλιτη χρήση μέσων ατομικής προστασίας και τη διατήρηση αυξημένων μέτρων κατά την έλευση και παραμονή ασθενών στους χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας.

Για την εξασφάλιση της επάρκειας μέσων ατομικής προστασίας, σημαντικός αρωγός του Νοσοκομείου έχει σταθεί και συνεχίζει να στέκεται η 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς & Αιγαίου την οποία ευχαριστούμε θερμά για υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση σε κάθε σχετικό αίτημά μας.

(Visited 480 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.