Η Θηρασιά ρωτάει: «Πότε επιτέλους θα επανδρωθεί το Περιφερειακό Ιατρείο;»

Newsroom
03/06/2020 12:00
 
 
 

 

Την πικρία του για το γεγονός ότι οι κάτοικοι της Θηρασιάς αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας, όσον αφορά στην υγειονομική τους περίθαλψη, εκφράζει ο πρόεδρος του νησιού Πέτρος Καραμολέγκος, σε επιστολή που έστειλε προς την 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου.

Σε αυτήν ζητά να ενημερωθεί εγγράφως για το πότε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο θα επανδρωθεί επιτέλους με το προσωπικό που ορίζει ο νόμος, καθώς – όπως αναφέρει – είναι αδιανόητο εν έτει 2020 και με την πανδημία του κορωνοϊού να υπάρχουν ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Διαβάστε την επιστολή του κ. Καραμολέγκου

*Ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε αναφορά στο Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων για τα Υπουργεία Υγείας με θέμα: «Στελέχωση με προσωπικό του Π.Π.Ι. Θηρασιάς». Ειδικότερα, ο κ. Συρμαλένιος κατέθεσε αναφορά την επιστολή της Κοινότητας Θηρασιάς του Δήμου Θήρας σχετικά με τη στελέχωση του Π.Π.Ι. Θηρασιάς με προσωπικό.

(Visited 140 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.