Παράδοση μοριακού αναλυτή στο Νοσοκομείο της Νάξου – Γιάννης Μαργαρίτης: «Στηρίζουμε την υγεία στα νησιά μας»

Newsroom
11/06/2020 12:32
 
 
 

 

Παραδόθηκε την Πέμπτη στο Νοσοκομείο της Νάξου το μηχάνημα του μοριακού αναλυτή (PCR), το οποίο θα «θωρακίσει» το νησί απέναντι στον Covid-19 και σε 21 άλλα νοσήματα και θα επιταχύνει τη διαδικασία έκδοσης αποτελεσμάτων, προσφέροντας την απαραίτητη ασφάλεια και ηρεμία στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων.

Η παράδοση έγινε από τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη, τον Έπαρχο Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη και την Γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου Ευδοκία Κατσάνη.

«Στηρίζουμε την υγεία στα νησιά μας. Αγαπάμε την ευθύνη και κρατάμε την περιφέρειά μας πρώτη επιλογή για τους τουρίστες» δήλωσε ο κ. Μαργαρίτης, ο οποίος υπενθύμισε και τη δήλωση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου ότι «απομένει η σχετική εκπαίδευση του προσωπικού που θα αναλάβει τη λειτουργία των μοριακών αναλυτών στα Νοσοκομεία μας, για να ολοκληρωθεί ένα ακόμα βήμα στον διαρκή αγώνα για αναβάθμιση του επιπέδου των ιατρικών υπηρεσιών, που απολαμβάνουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες των νησιών της περιφέρειας».

Σημειώνεται ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η παραλαβή των δύο κλωβών αρνητικής πίεσης για την ενίσχυση του εξοπλισμού του ΕΚΑΒ.

(Visited 546 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*