Απάντηση Διοίκησης Γενικού Νοσοκομείου Σύρου σε δημοσιεύματα για μεταφορά ασθενούς από τη Νάξο

Newsroom
06/10/2020 09:51
 
 
 

 

Ανακοίνωση-απάντηση για άρθρα που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν στην επείγουσα διακομιδή γυναίκας ασθενούς από τη Νάξο εξέδωσε η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

1. Το απόγευμα της Δευτέρας 5.10.2020, πραγματοποιήθηκε επείγουσα διακομιδή γυναικολογικού περιστατικού από τη Νάξο με πλωτό μέσο.

2. Με πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και διαδικασιών, πραγματοποιήθηκε μοριακός έλεγχος για Covid-19 στην ασθενή. Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό και, κατόπιν του ελέγχου, εισήχθη στο Μαιευτικό-Γυναικολογικό Τμήμα για νοσηλεία.

3. Από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης Covid-19, έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες διακομιδές ασθενών από τα νησιά των Κυκλάδων στη Σύρο και η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) δεν αποτελεί εξαίρεση.

4. Το υγειονομικό προσωπικό της Σύρου, με ψυχραιμία και επαγγελματισμό, δίνει καθημερινά τη δική του «μάχη» και η βοήθεια όλων είναι σημαντική.

Ευχαριστήριο για δωρεά

Επίσης, η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο» ευχαρίστησε θερμά την κα Π.Π. για την προσφορά 3 ψηφιακών θερμομέτρων μετώπου, την Δευτέρα 5.10.2020.

(Visited 862 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*