Νοσοκομείο Νάξου: «Τα προβλήματα μετακινήσεων θα υπάρχουν πάντα λόγω της νησιωτικότητας»

νοσοκομείο Νάξου
Newsroom
07/01/2021 21:49
 
 
 

 

Η ασφάλεια των ασθενών και η εξυπηρέτησή τους βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτεραιοτήτων που έχει θέσει το προσωπικό της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και γενικότερα του Γενικού Νοσοκομείου Νάξου.

Αυτό ξεκαθαρίζει η αν. διοικήτρια της υγειονομικής μονάδας του νησιού κα Φραγκίσκου σε ανακοίνωση που εξέδωσε, στην οποία μάλιστα τονίζεται ότι τα όποια προβλήματα μετακινήσεων ασθενών υπήρχαν ανέκαθεν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν λόγω της ιδιαιτερότητας της νησιωτικότητας.

Σημειώνεται ότι από χθες έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στην μετακίνηση 10 νεφροπαθών από την Πάρο, λόγω κατάργησης του πρωινού δρομολογίου της Blue Star από Πειραιά προς Πάρο-Νάξο-Ίο-Θήρα, με το οποίο τρεις φορές την εβδομάδα μετέβαιναν στο νοσοκομείο της Νάξου για αιμοκάθαρση το πρωί και επέστρεφαν με το απογευματινό της ίδιας ακτοπλοϊκής εταιρείας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της κας Φραγκίσκου:
Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του ΓΝ-ΚΥ Νάξου λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια εξυπηρετώντας με ασφάλεια τους αιμοκαθαιρόμενους ασθενείς της Νάξου και των γύρω νησιών. Τα όποια προβλήματα με τη μετακίνηση από τα γύρω νησιά υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν λόγω της ιδιαιτερότητας της νησιωτικότητας (καιρικές συνθήκες, απαγόρευση απόπλου, μεταβολές δρομολογίων).

Το προσωπικό του ΓΝ-ΚΥ Νάξου και ιδιαίτερα το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΤΝ είναι πάντα σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα αυτά με γνώμονα την ασφάλεια των ασθενών, έχοντας την αμέριστη βοήθεια της 2ης ΥΠΕ και των φορέων της Νάξου.

H ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
ΚΑΛΛΙΤΣΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ

(Visited 320 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*