Ίος, Σίκινος, Φολέγανδρος: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εμβολιασμού γενικού πληθυσμού με την 1η δόση

Newsroom
21/04/2021 22:59
 
 
 

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός (με την 1η δόση του εμβολίου) των κατοίκων της Ίου, της Σικίνου και της Φολεγάνδρου που είχαν δηλώσει την επιθυμία τους να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα.

Ο Δήμος Ιητών, μέσω του Δημάρχου κ. Γκίκα Γκίκα, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Διοικούσα Επιτροπή, τον Επιστημονικό Διευθυντή κ. Αλβανό Δημήτριο και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ίου, για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν προκειμένου να φέρουν έφεραν επιτυχώς εις πέρας την φάση αυτή του προγράμματος εμβολιασμού (γενικού πληθυσμού), αποδεικνύοντας – για μία ακόμη φορά – το υψηλό επίπεδο της επιστημονικής τους κατάρτισης.

«Όπως έχουμε ήδη επισημάνει, ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 θα συντελέσει στην θωράκιση της υγείας του γενικού πληθυσμού και την δημιουργία υγειονομικού τείχους κατά της πανδημίας, προς όφελος όλων μας. Το πρόγραμμα εμβολιασμού παραμένει ανοικτό για όσους συμπολίτες μας επιθυμούν να εγγραφούν και να συμμετάσχουν σε αυτό» δήλωσε σχετικά ο κ. Γκίκας.

Για πληροφορίες σχετικές με την εγγραφή και την συμμετοχή στο πρόγραμμα εμβολιασμού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΚΕΠ Δήμου Ιητών (τηλ. 22863-60400).

(Visited 140 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*