Συλλήψεις σε Μύκονο και Σαντορίνη, δικογραφία για κλοπή στη Μύκονο

syllhpsh xeiropedes 2
admin
11/07/2016 12:39
 
 
 

Τρία άτομα συνελήφθησαν σε Μύκονο και Σαντορίνη τις προηγούμενες μέρες, ενώ το Σάββατο το πρωί σχηματίστηκε και δικογραφία για κλοπή στο νησί των Ανέμων.

Πιο συγκεκριμένα, στις 9 Ιουλίου καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ότι το πρωί της ίδιας μέρας άγνωστος παραβίασε παράθυρο τουριστικού καταλύματος και αφαίρεσε χρηματοκιβώτιο “safe box” που περιείχε τιμαλφή και χρηματικό ποσό. Διενεργείται έρευνα.

Επίσης στις 9 Ιουλίου το πρωί, συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Α.Τ. Μυκόνου, 28χρονος Αλβανός γιατί απασχολούσε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος 29χρονο Πακιστανό, χωρίς να διαθέτει άδεια εργασίας από την αρμόδια αρχή. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Τέλος, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς του Α.Τ. Θήρας 36χρονος Έλληνας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Νάξου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παράνομη είσοδο – διαμονή αλλοδαπών.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*