Η ΕΑΣ Νάξου είπε τα κάλαντα στην «Πρωινή Ζώνη» του Action 24 και …κέρασε τοπικά προϊόντα

Newsroom
21/12/2022 22:57
 
 
 

 

Με βιολιά και λαούτα είπε την Τετάρτη το πρωί η ΕΑΣ Νάξου τα κάλαντα μέσα από την εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του Action 24, από τη χριστουγεννιάτικα στολισμένη Πλατεία Πρωτοδικείου της Χώρας Νάξου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Δημήτρης Καπούνης αφού μίλησε για τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο νησί, τόνισε για ακόμα μία φορά την προσπάθεια που κάνει η ΕΑΣ για να στηρίξει τον μαστιζόμενο από σοβαρά προβλήματα, λόγω της ακρίβειας και του αυξημένου κόστους παραγωγής, πρωτογενή τομέα της Νάξου ζητώντας παράλληλα, τη βοήθεια της Πολιτείας. «Να μην κατεβαίνει μόνο στη λαϊκή, να έρθει και στο χωράφι και στον στάβλο!» είπε χαρακτηριστικά.

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου Μανώλης Μπαρδάνης και ο ταξιδιωτικός πράκτορας Σταμάτης Καπίρης, που συμφώνησαν ότι η φετινή τουριστική σεζόν ήταν πολύ καλή ενώ τα μηνύματα για την τουριστική κίνηση του 2023 είναι αισιόδοξα.

Βιολί έπαιξε ο Νίκος Μάκαρης, λαούτο ο Βαγγέλης Κακλαμάνος ενώ σε πρώτο πλάνο ήταν η γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά φτιαγμένα με το αγελαδινό βούτυρο της Ένωσης.

Δείτε το απόσπασμα:

(Visited 720 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*