Ρόδος: Τσαντάκηδες επιτέθηκαν σε 17χρονη μαθήτρια

tsantakias
admin
10/10/2016 07:59
 
 
 

Ένας 18χρονος και ένας 19χρονος συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου για την απόπειρα ληστείας σε βάρος μιας 17χρονης μαθήτριας, καθώς και για τέσσερις κλοπές δίκυκλων από διάφορές περιοχές της Ρόδου, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.
Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, την Παρασκευή το απόγευμα οι δυο κατηγορούμενοι, με μια κλεμμένη μοτοσυκλέτα, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από την 17χρονη το σακίδιο ώμου που είχε και όταν δεν τα κατάφεραν, την χτύπησαν με τα χέρια τους και τράπηκαν σε φυγή.
Αστυνομικοί που ανέλαβαν άμεσα τη διερεύνηση του περιστατικού κατάφεραν να εντοπίσουν και να προσαγάγουν τους δράστες, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από την μαθήτρια και εξεταζόμενοι, παραδέχτηκαν την πράξη τους.
Επίσης, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διακριβώθηκε ότι από τις 4 μέχρι τις 6 Οκτωβρίου οι δράστες αφαίρεσαν από διάφορες περιοχές της Ρόδου τέσσερα δίκυκλα (2 μοτοποδήλατα και 2 μοτοσυκλέτες).
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, τους ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκαν στην Ανακρίτρια Ρόδου.

(Visited 48 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*