Ψήφισμα Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων για το θάνατο του Γιώργου Μεσολογγίτη

Newsroom
30/03/2023 00:08
 
 
 

 

Σήμερα, 28 Μαρτίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 μ.μ. ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του Γεωργίου Μεσολογγίτη

Ο Σύλλογός μας εκφράζει τα συναισθήματα και τη θλίψη σύσσωμου του εκπαιδευτικού κλάδου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τον εκλεκτό και αξιαγάπητο συνάδελφό μας, που από όποια θέση υπηρέτησε την εκπαίδευση είναι αναμφισβήτητο ότι προσέφερε με εντιμότητα, ζήλο, μεράκι και αγάπη, πολύτιμες και ανεκτίμητες υπηρεσίες τόσο στους μαθητές όσο και στους εκπαιδευτικούς ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας των Κυκλάδων και ευρύτερα των σχολικών μονάδων που εργάστηκε.

Τίμησε την ιδιότητά του όσο λίγοι ομοίως πράττουν και ως εκπαιδευτικός αλλά και ως άνθρωπος μέσα από το διδακτικό και καλλιτεχνικό του έργο. Ο εκλιπών διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων αποφάσισε ομόφωνα:

1. Να εκφράσει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
2. Να παραστούν μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων στη νεκρώσιμη ακολουθία.
3. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.
4. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του.
5. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στα τοπικά Μ.Μ.Ε.
6. Να κυματίζει μεσίστια η σημαία στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία ευθύνης του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων, με σύμφωνη απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων των Σχολείων, την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας, Πέμπτη, 30/3/2023.

(Visited 850 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*