Μήνυμα Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Newsroom.
27/10/2024 17:07
 
 
 

 

Οι πρόγονοί μας, όλοι αυτοί οι ήρωες και οι ηρωίδες, μας διδάσκουν ότι πρέπει να πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, να διεκδικούμε τα κεκτημένα μας και να αντιστεκόμαστε σθεναρά σε ό,τι μας υποδουλώνει και μας απομακρύνει από τις αξίες μας, τονίζει ο ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης, ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης.

Το μήνυμα του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης έχει ως εξής:

Σαν σήμερα το έθνος μας ξεκίνησε έναν δύσκολο αγώνα για την προάσπιση της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της αξιοπρέπειάς του, βροντοφωνάζοντας «ΟΧΙ» ενάντια σε έναν αδίστακτο κατακτητή.

Σαν σήμερα το έθνος μας επέλεξε τον δύσβατο δρόμο της αντίστασης και της αιματηρής μάχης, έχοντας ως έμπνευση και οδηγό τα υψηλά ιδανικά του. Με τη στάση και τις πράξεις του, έγραψε την ιστορία και δεν έμεινε στο περιθώριό της.

Οι πρόγονοί μας, όλοι αυτοί οι ήρωες και οι ηρωίδες, που αντιστάθηκαν γενναία, που υπέφεραν όλα τα δεινά του πολέμου και της κατοχής, που πλήρωσαν με το αίμα τους τη δική μας ελευθερία, μας διδάσκουν με το παράδειγμά τους. Μας διδάσκουν ότι πρέπει να πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, να διεκδικούμε τα κεκτημένα μας και να αντιστεκόμαστε σθεναρά σε ό,τι μας υποδουλώνει και μας απομακρύνει από τις αξίες μας.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 19 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*