Σήμερα Σάββατο 2 Νοεμβρίου, ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει με κυκλαδίτικα προϊόντα, βίδες με μυκονιάτικο λουκάνικο, βολάκι Άνδρου και πέστο λιαστής ντομάτας.
Επίσης, ετοιμάζει ένα κλασικό γαλλικό πιάτο με βαθιά νοστιμιά: Μοσχαράκι μπουργκινιόν και αμέσως μετά σειρά έχει μία fusion λιχουδιά: πρωτότυπα μπουρίτος με γύρο κοτόπουλου.
Στην ίδια εκπομπή, μαθαίνουμε τι είναι το περίφημο χατσαπούρι, το οποίο ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει ακολουθώντας την αυθεντική συνταγή για την πεντανόστιμη ζύμη και τη γέμιση τυριών.
Και στην ώρα του γλυκού, έρχεται ένα αφράτο και αρωματικό ανάποδο κέικ μήλου με καρύδια και καραμέλα.
Πηγή: tvopen.gr
Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
(Visited 307 times, 1 visits today)