Γιορτάστηκε η «Ημέρα προς τιμήν των Αποστράτων» της Ελληνικής Αστυνομίας

apostratoi astynomikoi syros 1
admin
12/06/2017 10:13
 
 
 

Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε χθες Κυριακή των Αγίων Πάντων η – θεσπισμένη από την Πολιτεία – «Ημέρα τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας».
Στο πλαίσιο του εορτασμού, στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου είχαν προγραμματιστεί εκδηλώσεις κατά τις οποίες τελέστηκε Θεία λειτουργία, ακολούθησε δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών και στη συνέχεια διαβάστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα.
Στην Ερμούπολη, οι εορτασμοί έλαβαν χώρα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

apostratoi astynomikoi syros 2
Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν οι θρησκευτικές, πολιτικές, δικαστικές και στρατιωτικές αρχές των Περιφερειακών Ενοτήτων, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, των Μ.Μ.Ε., καθώς και πλήθος αποστράτων και εν ενεργεία αστυνομικών με τις οικογένειές τους.

apostratoi astynomikoi syros 3
Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, το εν ενεργεία αστυνομικό προσωπικό είχε την ευκαιρία να συζητήσει, να ανταλλάξει απόψεις και σκέψεις με τους «παλιούς» συναδέλφους.

apostratoi astynomikoi syros 4

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*