Στην κτηνοτροφική μονάδα του Γιώργου Μαργαρίτη στη Νάξο οι αγελάδες κάνουν δύο φορές κάθε χρόνο… «πεντικιούρ»!
Αυτή η ιδιαίτερη περιποίηση βελτιώνει τη γενικότερη κατάσταση αλλά και την απόδοση των ζώων, με το σαφώς πιο ποιοτικό γάλα που βγάζουν να χρησιμοποιείται για να παραχθεί η περίφημη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου!
Για το θέμα μίλησαν, στο «Mega Σαββατοκύριακο», ο Γ. Μαργαρίτης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, οι οποίοι αναφέρθηκαν παράλληλα και στο ότι σε ορισμένες λαϊκές αγορές αυτή τη στιγμή πωλείται «Πατάτα Νάξου», τη στιγμή που το προϊόν… ακόμη δεν έχει συλλεχθεί στο νησί μας!
Δείτε το απόσπασμα:
Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις