Συλλήψεις σε Μύκονο, Σαντορίνη και Φολέγανδρο το Σαββατοκύριακο

 
 
 

Δύο συλλήψεις στη Μύκονο και από μία σύλληψη σε Σαντορίνη και Φολέγανδρο έγιναν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Ειδικότερα:
*Το πρωί του Σαββάτου συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Α.Τ. Μυκόνου, 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
*Το βράδυ του Σαββάτου συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς του Α.Τ. Θήρας 36χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. επιβάτες, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).
*Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής καταγγέλθηκε στο Α.Τ. Μυκόνου, ότι τις βραδινές ώρες του Σαββάτου άγνωστος παραβίασε κατοικία 36χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα και τιμαλφή. Διενεργείται έρευνα.
*Το μεσημέρι της Κυριακής συνελήφθη στην Φολέγανδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Φολεγάνδρου, 25χρονη υπήκοος Ρουμανίας, διότι το μεσημέρι του Σαββάτου αφαίρεσε τιμαλφή από δωμάτιο τουριστικού καταλύματος. Τα αφαιρεθέντα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο.
*Το απόγευμα της Κυριακής συνελήφθη στην Μύκονο από αστυνομικούς του Α.Τ. Μυκόνου 47χρονος υπήκοος Ιταλίας, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες σε τμήμα του αιγιαλού, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*