Δέκα συλλήψεις σε Μήλο, Κέα, Τήνο, Πάρο και Μύκονο

xeiropedes syllipsi
admin
14/08/2017 12:25
 
 
 

Δέκα άτομα συνελήφθησαν από το Σάββατο μέχρι και σήμερα σε πέντε νησιά των Κυκλάδων και πιο συγκεκριμένα σε Μήλο, Κέα, Τήνο, Πάρο και Μύκονο.

Ειδικότερα:
*Το μεσημέρι του Σαββάτου συνελήφθη στη Μήλο από αστυνομικούς του Α.Τ. Μήλου 51χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας αναπτύξει ομπρέλες και ξαπλώστρες και διαθέτοντας αυτές σε λουόμενους καταλαμβάνοντας χώρο αιγιαλού, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.
*Το μεσημέρι του Σαββάτου συνελήφθη στην Κέα από αστυνομικούς του Α.Τ. Κέας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας και 37χρονος ημεδαπός, οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.
*Το απόγευμα του Σαββάτου συνελήφθη στην Τήνο από αστυνομικούς του Α.Τ. Τήνου 43χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
*Το βράδυ του Σαββάτου συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Α.Τ. Πάρου 46χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.
*Το πρωί της Κυριακής συνελήφθη στη Μήλο από αστυνομικούς του Α.Τ. Μήλου 36χρονος ημεδαπός, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.
*Το βράδυ της Κυριακής συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του
Α.Τ. Μυκόνου 31χρονος υπήκοος Ιταλίας ο οποίος κατείχε 7 πλαστά χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας των 50€. Τα πλαστά χαρτονομίσματα κατασχέθηκαν.
*Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Α.Τ. Πάρου 41χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
*Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας συνελήφθησαν στη Μήλο από αστυνομικούς του Α.Τ. Μήλου δυο ημεδαποί ηλικίας από 28 και 38 ετών, οι οποίοι κατά περίπτωση λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*