Στην ημερίδα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ αθλητές και αθλήτριες του Πανναξιακού ΑΟ

admin
25/01/2018 23:58
 
 
 

Με τη συμμετοχή αρκετών κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών θα διεξαχθεί την Παρασκευή (26/1) η πρώτη ημερίδα κλειστού στίβου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Μαζική θα είναι η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών του Πανναξιακού ΑΟ που θα αναμετρηθούν με μεγάλα ονόματα.

Συγκεκριμένα στην Ημερίδα δηλώθηκαν και θα συμμετάσχουν οι ακόλουθοι αθλητές και αθλήτριες:
Δημητράκης Αντρέας, Στεργιούλης Ευθύμιος, Ανέστη Ελίνα, Τουρούση Γεωργία, Ξιφαρά Δανάη, Καραλίδης Γιώργος, Σιάτρας Ελευθέριος και Σατρατζέμης Ιωάννης.
Επίσης στην ημερίδα κλειστού στίβου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο(27/1), θα συμμετέχουν οι αθλήτριες του Πανναξιακού Τουρλάκη Πηνελόπη, Λιβανίου Αφροδίτη και Μάλλη Μαρία. 

Ωστόσο, σημαντική θα είναι η απουσία των παμπαίδων-παγκορασίδων από την ημερίδα στο ΣΕΦ (μόνη παρουσία του Σατρατζέμη.Ι), που δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στην Αθήνα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Επίσης σημαντικότατη είναι και η απουσία της μεγάλης κορασίδας αθλήτριας του συλλόγου, Καβαλιέρου Μαρίας από τις αθλητικές διοργανώσεις του κλειστού στίβου, λόγω τραυματισμού.

Το διοικητικό συμβούλιο του Πανναξιακού ΑΟ και ειδικότερα το τμήμα στίβου εύχεται “καλή επιτυχία” σε όλους τους αθλητές του Συλλόγου. 

(Visited 8 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*