Πολίτες για τα Νησιά μας: “Εικόνα ολικής διάλυσης της δημοτικής πλειοψηφίας του δημάρχου Μαργαρίτη”

δημοτικό συμβούλιο πρώτη συνεδρίαση
admin
01/02/2018 21:12
 
 
 

 

Για “εικόνα ολικής διάλυσης της δημοτικής πλειοψηφίας του Δημάρχου Μαργαρίτη” κάνουν λόγο οι “Πολίτες για τα νησιά μας” σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη το βράδυ.

“Όλα ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα” σημειώνουν σε σχετική ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για “ασυνεννοησία και πρωτοφανείς αντεγκλήσεις μεταξύ του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, του δημάρχου και αντιδημάρχων” και για “θέματα με ελλιπέστατες εισηγήσεις με αποτέλεσμα την αναβολή τους”.

Οι “Πολίτες” ιδιαίτερο λόγο κάνουν στα όσα ειπώθηκαν σχετικά με την Επιτροπή Πρωτογενούς Τομέα και “την εύλογη διαμαρτυρία του αντιδημάρχου Δημήτρη Μανιού για παντελή έλλειψη δράσεων για τον πρωτογενή τομέα”.

“Θιγόμενος ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου και της Επιτροπής Πρωτογενούς Τομέα Νίκος Σέργης, ούτε λίγο ούτε πολύ, δήλωσε: «έχω κάνει δύο συνεδριάσεις, τις προτάσεις τις κατέθεσα στον Πρόεδρο (του Δημοτικού Συμβουλίου) και εκείνος δεν έκανε τίποτα. Δεν ξανασυνεδριάζω» (!!!) (σ.σ. εννοεί την Επιτροπή Πρωτογενούς Τομέα που έχει να συνεδριάσει εδώ και τουλάχιστον 1,5 έτος)” σημειώνουν και προσθέτουν:

“Κύριε Δήμαρχε, ο κ. Σέργης αρνείται να εκτελέσει τα καθήκοντα, που με δική σας πρόταση το συμβούλιο του ανέθεσε. Στην ουσία κατέθεσε ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου την παραίτησή του. Εσείς τι προτίθεστε να πράξετε; Ο ένας σας σύμβουλος πετάει τη μπάλα στον άλλο. Εσείς θα την πετάξετε στην εξέδρα; Μήπως ήρθε η ώρα να κατανοήσετε ότι, αφού η παράταξή σας είναι υπό διάλυση, αυτό δεν θα πρέπει να επηρεάζει τη λειτουργία του Δήμου και να σκεφτείτε την επιλογή της παραίτησης;”.

 

(Visited 13 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*