Οι εργαζόμενοι του MEGA τσικνίζουν με καλούδια από την ΕΑΣ Νάξου!

psita karvouna
admin
07/02/2018 19:11
 
 
 

Με κρέατα και άλλα προϊόντα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου “τσικνίζουν” φέτος οι εργαζόμενοι του MEGA.

Η ΕΑΣ Νάξου δεν έχει ξεχάσει τους ανθρώπους του “Μεγάλου καναλιού” που πάντα στέκονταν δίπλα της, καλύπτοντας με ρεπορτάζ τις δράσεις του Ναξιώτικου Συνεταιρισμού.

Μετά τα όσα έγιναν στο MEGA τα τελευταία χρόνια, οι εργαζόμενοι στο κανάλι περνούν δύσκολες στιγμές και η ΕΑΣ στέκεται δίπλα τους… 

Σε ανάρτηση στη σελίδα τους στο facebook ευχαριστούν από καρδιάς της ΕΑΣ και τον πρόεδρο της Δημήτρη Καπούνη με ένα συγκινητικό μήνυμα. Δείτε τι έγραψαν:

“Ευχαριστούμε την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και τον πάντα δραστήριο πρόεδρό της Δημήτρη Καπούνη για τα καλούδια που μας έστειλαν από το νησί και θα κάνουν πλούσιο το τραπέζι μας την Τσικνοπέμπτη. Οι άνθρωποι στα δύσκολα φαίνονται και οι φίλοι από τη Νάξο βρίσκονται πάντα μπροστά σε κινήσεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Ευχαριστούμε από καρδιάς Dimitris Kapounis!
(Α, και αφού θα είναι τόσο πλούσιο το τραπέζι μας, καλούμε και την οικογένεια Β. να την κεράσουμε κατσικάκι και γραβιέρα. Θα είναι γι αυτούς καταπληκτική εμπειρία να δούνε πως είναι να τρως σε φτηνό πιάτο, αλλά περιτριγυρισμένος από ακριβούς ανθρώπους…)”.
ergazomenoi mega eas

(Visited 16 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*