Μια ξεχωριστή επίσκεψη μαθητών στις Υπηρεσίες της Β’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου στην Κω

eidiko sxoleio kos episkepsi 2
admin
15/02/2018 09:49
 
 
 

Μαθητές του Σβουρένειου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία Δήμου Κω επισκέφθηκαν χθες το πρωί το κτίριο της Β’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος.

Οι μαθητές θέλησαν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για το επάγγελμα και τον ρόλο του αστυνομικού στην κοινωνία, αλλά και για θέματα που άπτονται των ενδιαφερόντων τους, με τους Αξιωματικούς και τα στελέχη του επιτελείου της Β’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Κω να τους ενημερώνουν για το έργο και την αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ παράλληλα τους έδωσαν χρήσιμες συμβουλές για θέματα Οδικής Ασφάλειας και Κυκλοφοριακής Αγωγής.

eidiko sxoleio kos episkepsi 1
Τα παιδιά και οι συνοδοί τους είχαν, επίσης, την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα μέσα, τα οχήματα και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Σημειώνεται ότι οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας ανταποκρίνονται θετικά σε αιτήματα παροχής διαλέξεων κυκλοφορικού περιεχομένου σε σχολεία, με κύριο στόχο την ενημέρωση των μαθητών.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*