Καρναβάλι στο Αγερσανί Νάξου: Οι Κορδελάτοι και οι Αρκούδες υποδέχτηκαν τους Κουδουνάτους του Φιλωτιού (φώτος)

karnavali agersani 2018 3
admin
18/02/2018 19:45
 
 
 

Με Κορδελάτους και Kουδουνάτους μαζί κορυφώθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Άγιο Αρσένιο Νάξου την Κυριακή το μεσημέρι.

Όπως και πέρυσι έτσι κι εφέτος τα δυο χωριά της Νάξου σμίγουν πολιτιστικά τις Απόκριες και γλεντάνε παραδοσιακά με χορούς, τραγούδια και μασκαράδες!

karnavali agersani 2018 4

Το μεσημέρι της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς οι Κουδουνάτοι και το χορευτικό του ΑΜΣ Φιλωτίου “ο Ζευς” κατηφόρισαν στην πεδινή Νάξο και βρέθηκαν στο Αγερσανί για να συναντήσουν τους Κορδελάτους και τις Αγερσανιώτικες Αρκούδες και όλοι μαζί να χορέψουν και να διασκεδάσουν αποχαιρετώντας την Αποκριά.

karnavali agersani 2018 2

Πρωταγωνιστές των εκδηλώσεων όμως ήταν και τα παιδιά του χωριού, που μασκαρεύτηκαν με τις πολύχρωμες στολές τους, χαβανέζες, Μίκυ και Μίνι Μάους αλλά και μάχιμοι survivors και ξεσήκωσαν όλους με το χορό, τη ζωντάνια και το κέφι τους…

karnavali agersani 2018 5

Στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Αρσενίου, συμμετείχε πλήθος κόσμου που διασκέδασαν με την ψυχή τους.

karnavali agersani 2018 6

Να σημειωθεί ότι την Καθαρά Δευτέρα, οι Κορδελάτοι του Αγίου Αρσενίου θα “ανταποδώσουν” την επίσκεψη στον ΑΜΣ Φιλωτίου και θα ξανασμίξουν, αυτή τη φορά στο Φιλώτι, την Καθαρά Δευτέρα.

karnavali agersani 2018 1

(Visited 209 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*