Νίκος Μανιός για την τροπολογία σχετικά με το ΠΙΙΕΤ: «Επαναφέραμε την τάξη της λαϊκής και θρησκευτικής παράδοσης»

manios syros
admin
28/02/2018 12:34
 
 
 

Στην τροπολογία για το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου (ΠΙΙΕΤ) αναφέρθηκε ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός, ο οποίος ήταν ένας από τους πέντε βουλευτές που την κατέθεσαν προς ψήφιση στη Βουλή.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συζήτηση που διεξήχθη για το σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας «Ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις», ο κ. Μανιός επισήμανε ότι η συγκεκριμένη τροπολογία «επαναφέρει το παλαιό καθεστώς, που δεν είναι τίποτα άλλο από μία αγαστή συνεργασία μεταξύ κλήρου και λαού» και η οποία, όταν διεκόπη, «έφερε τη μεγαλύτερη αναστάτωση που μπορούσε να διανοηθεί άνθρωπος στο νησί».
«Ο λαός της Τήνου, πέρα από πολιτικά, κομματικά κριτήρια, όπως και το Δημοτικό Συμβούλιο με ομόφωνες αποφάσεις, με ψηφίσματα ζητά την επαναφορά του καθεστώτος. Εμείς πρέπει να επαναφέρουμε την τάξη της λαϊκής και θρησκευτικής παράδοσης» τόνισε σχετικά ο κ. Μανιός.
Τέλος, στη συζήτηση αναφορικά με τις μετεγγραφές των φοιτητών, υποστήριξε ότι με το νομοσχέδιο αυτό δίνεται η δυνατότητα σε αδέλφια να σπουδάζουν στην ίδια πόλη, ενώ για το ζήτημα της δίχρονης υποχρεωτικής εκπαίδευσης των νηπίων, υπογράμμισε ότι δεν θα πρέπει να μετατεθεί στο μέλλον η καθιέρωση των αλλαγών, αλλά να εφαρμοστούν τώρα προκειμένου να λυθούν και τυχόν δυσκολίες.

Δείτε την ομιλία του κ. Μανιού
https://www.youtube.com/watch?v=xFu6UI-nqcs

 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*