Επίσκεψη Γιάννη Βλασερού και Σπύρου Καρανικόλα στη Σύρο

vlaseros syros 1
admin
02/03/2018 19:55
 
 
 

Τη Σύρο επισκέφτηκαν ο Γραμματέας του Τομέα Νησιωτικών Χώρων του ΠΑΣΟΚ και Πολιτευτής Κυκλάδων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Βλασερός μαζί με τον Αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Σπύρο Καρανικόλα, όπου συμμετείχαν στο προσυνεδριακό διάλογο.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων Χρήστος Πολατσίδης με πολιτική ανάλυση. Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Γιάννης Βλασερός ο οποίος τόνισε “την ανάγκη της συντροφικότητας και αγωνιστικότητας των μελών της παράταξης”. Αναφέρθηκε στη “δεινή κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα για την οποία απαιτείται πατριωτισμός και εθνική συνεννόηση”. Τόνισε δε την βούληση του δημοκρατικού λαού να ανασυγκροτηθεί η δημοκρατική προοδευτική παράταξη όπως το έδειξε η μαζική του προσέλευση στις εκλογές για τον επικεφαλή του φορέα.

“Μένει να “αξιοποιηθεί” αυτή η ευκαιρία που δίνει ο λαός ώστε μέσα από ενωτικές διαδικασίες να δημιουργηθεί ο νέος φορέας που δεν θα ξεχνάει τις αρχές της 3ης του Σεπτέμβρη για να καταλήξει ότι ο κόσμος χρειάζεται αμεσότητα,ευήκοα ώτα των στελεχών καί καθαρές λύσεις στα άμεσα βασανιστικά προβλήματα πού τον απασχολούν” τόνισε ο κ. Βλασερός.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Σπύρος Καρανικόλας -κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης- που ανέλυσε την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και τόνισε την ανάγκη της ίδρυσης του νέου φορέα της αλλαγής. Στην εκδήλωση ομιλητές επίσης ήταν ο πρώην Νομάρχης Κυκλάδων Δημήτρης Μπάιλας, ο Γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης Μάριος Ρούσσος καθώς και τα μέλη της, Κώστας Μουρσελάς και Αντώνης Καραμολέγκος.

“Η συζήτηση ήταν διεξοδική και γόνιμη και προέκυψαν χρήσιμα συμπεράσματα” σημειώνει ο κ. Βλασερός η παραμονή του οποίου στη Σύρο ολοκληρώθηκε με την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο του νησιού.

(Visited 78 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*