ΕΑΣ Νάξου: Στο πλευρό των μαθητών του νησιού με Hi-Tech βοήθεια!

tablet eas
admin
09/03/2018 10:46
 
 
 

58 tablets σε ισάριθμους μαθητές της Νάξου και της Αμοργού έδωσε η ΕΑΣ Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε., σε μια λιτή, αλλά όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στη Βίβλο (Τρίποδες).

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών έμπρακτης στήριξης των αγροτών και της πολιτικής κοινωνικής ευθύνης που ασκεί η ΕΑΣ, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του νησιού, με την παράλληλη δέσμευση για την υλοποίηση ακόμη περισσότερων τέτοιων πρωτοβουλιών στο μέλλον.

Άμεση υποστήριξη της μαθησιακής διαδικασίας
Μετά την παραλαβή των tablets Turbo–X Aqua 8’ 3G (τα οποία διαθέτουν σύγχρονα λειτουργικά χαρακτηριστικά) έγινε παρουσίαση στους μικρούς μαθητές του εκπαιδευτικού ψηφιακού περιεχομένου της χορηγίας ώστε να το αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Έτσι, μετά από συμφωνία της Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε. με τον εκπαιδευτικό οργανισμό My Noesis, στις ταμπλέτες έχουν προεγκατασταθεί το λογισμικό πρόσβασης στην ψηφιακή πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης του οργανισμού (www.mynoesis.gr), καθώς και όλες οι απαραίτητες online εφαρμογές και υπηρεσίες.
Ακόμη, η Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε. εξασφάλισε για έναν χρόνο την έμπρακτη και άμεση υποστήριξη της μαθησιακής διαδικασίας (μέσω online καθηγητών του εκπαιδευτικού οργανισμού), οι οποίοι και θα υποστηρίζουν την εξ αποστάσεως ηλεκτρονική μελέτη των σχολικών μαθημάτων των παιδιών σε πραγματικό χρόνο, μέσω αποστολής άμεσων γραπτών μηνυμάτων (chat), ιντερνετικής φωνητικής κλήσης ή και βιντεοκλήσης (ενώ με τους ίδιους τρόπους θα μπορούν οι μαθητές να επικοινωνούν και μεταξύ τους).

(Visited 23 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*