Είσαι bartender ή barista; Δες αυτό!

 
 
 

Σεμινάρια Bartending & Barista, με εξοπλισμό, δοκιμές και ζωντανά παραδείγματα, διοργανώνει στη Σύρο το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Το Σάββατο 5 Μαΐου (από τις 14:00 μέχρι τις 19:00) θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο Bartending με εισηγητή τον Στέλιο Μαγουλά, κατά τη διάρκεια του οποίου οι καταρτιζόμενοι θα έρθουν σε επαφή με όλα όσα χρειάζεται ένα σύγχρονο bar, από τις τεχνικές ανάμιξης, τα σύγχρονα cocktails, τη βασική ποτογνωσία, τα liquer, τα αποστάγματα και τις γαρνιτούρες.
Την Κυριακή 6 Μαΐου (από τις 09:00 μέχρι τις 14:00) θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο Barista με εισηγητή τον Χρήστο Μανουσίδη, το οποίο θα καλύψει τις βασικές γνώσεις ειδών καφέ, τρόπους παρασκευής διαφορετικών ειδών καφέ, καθώς και χρήση και συντήρηση εξοπλισμού-εργαλείων.
Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ιδιοκτήτες και εργαζομένους που παρασκευάζουν καφέ/ποτό σε καφέ, μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία κ.α.
Το κόστος συμμετοχής για την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου ανέρχεται στα 40€, ενώ για την παρακολούθηση και των δύο σεμιναρίων στα 60€.
Δηλώσεις συμμετοχής έως 18 Απριλίου, υποβάλλοντας αίτηση εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Κατάρτισης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων (τηλ. 2281082346, εσωτερικό 2).Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*