Σεμινάρια Αρτοποίησης και Ζαχαροπλαστικής στη Σύρο (δηλώσεις συμμετοχής)

 
 
 

Σε επαγγελματίες αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες, τεχνίτες, μάγειρες, στελέχη τουριστικών μονάδων και ξενοδοχείων και ιδιοκτήτες ή εργαζομένους με ενδιαφέρον στα τρόφιμα απευθύνονται τα δυο σεμινάρια τεχνολογίας Αρτοποίησης και Ζαχαροπλαστικής που διοργανώνει στη Σύρο το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, θα αναλυθούν διεξοδικά όλες οι πρώτες και βοηθητικές ύλες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή άρτου, αρτοσκευασμάτων και προϊόντων ζαχαροπλαστικής, οι τεχνολογίες και οι τεχνικές αρτοποίησης (διαδικασίες – στάδια παραγωγής – κρίσιμα σημεία ελέγχου), καθώς και όλες οι τεχνικές εφαρμογής στην παραγωγή προϊόντων ζαχαροπλαστικής αλεύρου. Επίσης, θα δοθεί έμφαση σε καινοτόμα υλικά και μεθόδους παραγωγής με στόχο την ανάπτυξη προϊόντων για την κάλυψη σύγχρονων καταναλωτικών και διατροφικών αναγκών.
Το πρώτο σεμινάριο «Τεχνολογία Ζαχαροπλαστικής» θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Μαΐου (Σάββατο 15:00-20:00 και Κυριακή 09:00-14:00) με εισηγητή τον Γιάννη Σμαρνάκη, ενώ το δεύτερο σεμινάριο «Τεχνολογία Αρτοποίησης» θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Μαΐου (Τετάρτη και Πέμπτη 09:00-14:00) με εισηγητή τον Μιχάλη Ορεστίδη.
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 80€ για την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου και στα 140€ για την παρακολούθηση και των δύο σεμιναρίων. Δηλώσεις συμμετοχής έως 27 Απριλίου. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22810-82346.
(φωτό: dairynews.gr)

(Visited 35 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*