Την παράσταση «Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε» του Λουίτζι Πιραντέλλο παρουσιάζουν στη Νάξο οι “Μυθοποιοί”

 
 
 

Ένα από τα πιο δημοφιλή έργα του πρωτοπόρου Σικελού θεατρικού συγγραφέα και διανοούμενου Λουίτζι Πιραντέλλο, το «Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε» παρουσιάζει στη Νάξο το Πολιτιστικό Θεατρικό Σωματείο “Μυθοποιοί”.

Πρόκειται για μια περίπλοκη, ιδιοφυή σάτιρα, ποιητική και συνάμα σκληρή, σαρωτική αλλά και γεμάτη οίκτο για την αδυναμία του ανθρώπου να κατανοήσει τα αληθινά κίνητρα ακόμα και των δικών του πράξεων.

Ένα κοινωνικό δράμα που θέτει με έξυπνο τρόπο το ζήτημα της σχετικότητας της αλήθειας και σατιρίζει υπόγεια την διαφορετική οπτική γωνία και τον σεβασμό αυτής της διαφορετικότητας όπου αποτελεί τον πυρήνα της παράστασης.

Οι ήρωες του έργου, τραγικοί και συνάμα γελοίοι, βουτηγμένοι στη μικρότητα και στο κουτσομπολιό, προσπαθούν να ερμηνεύσουν βίαια και μονοδιάστατα τα φαινόμενα που αφορούν την προσωπική ζωή δυο νέων προσώπων στην πόλη τους.

Θα δοθούν τέσσερις παραστάσεις (Παρασκευή 27, Σάββατο 28, Κυριακή 29 και Δευτέρα 30 Απριλίου) στο θέατρο “Ιάκωβος Καμπανέλλης” στις 9:00 το βράδυ.

Η τιμή εισόδου είναι 5 ευρώ. Μέρος από τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για τη θεατρική σκηνή του Λυκείου Νάξου και για το Ειδικό Σχολείο Νάξου και Φιλωτίου. 

afisa etsi eina 1

(Visited 46 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*