Συνελήφθη ο γιος – δράστης της άγριας δολοφονίας του επιχειρηματία στην Αντίπαρο

 
 
 

syllipsi 22

Ο ίδιος ο γιος του, ήταν αυτός που αφαίρεσε τη ζωή του 65χρονου Ελληνοβρετανού επιχειρηματία, πριν από λίγες ημέρες στην Αντίπαρο.

Η σύλληψη του 37χρονου έγινε χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Αθηνών κατά την ώρα της επιστροφής του από το εξωτερικό… 

Αναλυτικότερα, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών αρχών της Πάρου, εξυχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 65χρονου Ελληνοβρετανού, ο οποίος είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένος μέσα σε μια λίμνη αίματος, στο σπίτι του, στην Αντίπαρο, στις 22 Ιουλίου 2018.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη χθες το βράδυ, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ο 37χρονος γιος του 65χρονου θύματος, για τον οποίο είχε εκδοθεί σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του naxostimes.gr, ο 37χρονος, αμέσως μετά τη δολοφονία του πατέρα του και συγκεκριμένα το πρωί της επόμενης ημέρας, φοβούμενος για τη σύλληψη του, έφυγε από το νησί, μέσω Πάρου. Έφτασε στην Αθήνα κι από εκεί πήρε το πρώτο αεροπλάνο που τον οδήγησε στην Ισπανία, όπου και έμεινε μερικές ημέρες μέχρι να ξεχαστεί λίγο η υπόθεση. Οι αστυνομικές αρχές όμως γνώριζαν τις κινήσεις του αφού τον παρακολουθούσαν κι έτσι, μόλις αποφάσισε να επιστρέψει στη χώρα, τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, όπου και τον συνέλαβαν… 

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης πραγματοποιήθηκαν ενδελεχείς αυτοψίες, ιατροδικαστική εξέταση του θύματος και συλλογή, αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, με βάση τα οποία σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, που προσδιόριζε την εμπλοκή του συλληφθέντα στην ανθρωποκτονία.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του, από τον αρμόδιο Ανακριτή.

Σημειώνεται ότι η σορός του θύματος έφερε χτύπημα από αιχμηρό αντικείμενο στη πλάτη (πιθανότατα μαχαίρι), καθώς και κακώσεις από στραγγαλισμό, που εκτιμάται ότι προκλήθηκαν τις νυχτερινές ώρες της 21ης Ιουλίου. Ο γιος του άτυχου επιχειρηματία και τον στραγγάλισε και τον μαχαίρωσε…

Το πρωί της επομένης ημέρας (22 Ιουλίου 2018) ο συλληφθείς αποχώρησε εσπευσμένα από την Αντίπαρο και την ίδια ημέρα κατέφυγε σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω του αερολιμένα Αθηνών.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

(Visited 12 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*