Σε ποια γήπεδα των Κυκλάδων θα τοποθετηθούν καινούριοι χλοοτάπητες

 
 
 

gipedo tinoy

Την τοποθέτηση νέων χλοοταπήτων στα γήπεδα Παροικιάς Πάρου, Τήνου, Αγερσανίου, Χαλκίου και Φιλωτίου Νάξου, Κύθνου και Κέας, καθώς και την αντικατάσταση των χλοοταπήτων στα γήπεδα 5×5 σε Κέα και Κουφονήσια ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και υπεύθυνος Αθλητισμού της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου Γιώργος Λεονταρίτης.

Σε δήλωση του, με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες («ένα πρωτάθλημα που όλα αυτά τα χρόνια διεξάγεται χάρη στις “ηρωικές” προσπάθειες των αθλητικών παραγόντων και των αθλητών, χωρίς καμία κρατική ενίσχυση των Σωματείων» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά), ο κ. Λεονταρίτης δεσμεύθηκε επίσης, ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια εξεύρεσης πόρων για τον εκσυγχρονισμό κι άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων στα νησιά, «παρά το γεγονός ότι η συντήρησή τους δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου».
«Για μια ακόμη χρονιά ξεκινά το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με τα πιο δύσκολα χαρακτηριστικά λόγω της ιδιαιτερότητας των νησιών […] Εύχομαι σε όλους τους αθλητές “καλή αγωνιστική χρονιά”, στις διοικήσεις των Σωματείων “ευόδωση των στόχων τους” και καλώ τους φιλάθλους και τους οικονομικούς παράγοντες των νησιών να ενισχύσουν την προσπάθεια των ερασιτεχνικών ομάδων ποδοσφαίρου των Κυκλάδων» κατέληξε ο αντιπεριφερειάρχης στη δήλωση του.
(φωτό: tinostoday.gr)

(Visited 7 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*