Δημήτρης Καρούσης: Έκκληση για οικονομική στήριξη για τη συμμετοχή του Πανναξιακού στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες

 
 
 

panellinio protathlima patra ioylios 2018 5

Τη στήριξη του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, των επιχειρηματιών του νησιού αλλά και των ακτοπλοϊκών εταιρειών, ζητά ο αντιπρόεδρος του Πανναξιακού Α.Ο. Δημήτρης Καρούσης, προκειμένου να μπορέσουν οι αθλητές του στίβου να μεταβούν στην Κω και να πάρουν μέρος στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες.

Όπως δήλωσε στο naxostimes.gr ο κ. Καρούσης ο ΣΕΓΑΣ χρηματοδοτεί την αποστολή, αλλά μόνο για 17 αθλητές, ενώ ο Πανναξιακός θα ήθελε να συμμετέχουν 35 αθλητές στίβου κάτι το οποίο σημαίνει ότι τα έξοδα (εισιτήρια, διαμονή και διατροφή) θα είναι περίπου 4.000 ευρώ, χρήματα που δε διαθέτει η ομάδα η οποία είναι οικονομικά είναι αδύναμη.

«Θα θέλαμε να συμμετέχουν όλοι οι αθλητές μας που μπορούν να πάρουν μετάλλιο ή άλλη διάκριση στους Αιγαιοπελαγίτικους στην Κω και όχι μόνο οι 17 που χρηματοδοτεί ο ΣΕΓΑΣ. Αυτό θα ήταν ιδανικό για την ομάδα μας η οποία αφενός θα συγκεντρώσει βαθμούς και αφετέρου θα δώσει την ευκαιρία στους αθλητές που ολόκληρο το χρόνο προπονούνται σκληρά, να μην απογοητευτούν, να συμμετέχουν στη διοργάνωση και να πάρουν δυνάμεις για να συνεχίσουν με τον αθλητισμό» σημείωσε ο κ. Καρούσης.

«Καλούμε το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων όπως και τους επιχειρηματίες του νησιού να στηρίξουν οικονομικά το σωματείο και την αποστολή στους Αιγαιοπελαγίτικους, κάτι που θα ωφελήσει τόσο τους αθλητές όσο και το νησί το οποίο με τις επιτυχίες της ομάδας διαφημίζεται» είπε.

Ο κ. Καρούσης καλεί επίσης τις ακτοπλοϊκές εταιρίες να στηρίξουν το τμήμα στίβου του Πανναξιακού παραχωρώντας εισιτήρια στους αθλητές, προκειμένου να μπορέσουν να συμμετάσχουν στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στις 20 Οκτωβρίου στην Κω.

«Ελπίζω η έκκληση που απευθύνω να βρει ανταπόκριση, ώστε όλοι οι αθλητές μας να συμμετέχουν στους αγώνες, να πάρουμε ξανά την πρώτη θέση και να προβάλουμε ξανά τη Νάξο σε ολόκληρη τη χώρα» κατέληξε ο αντιπρόεδρος της Ναξιακής ομάδας.

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*