0-2 ο Πανναξιακός “εγκαινίασε” το Γιάγκος Γρατσίας κόντρα στον ΑΜΣ Φιλωτίου

 
 
 

 filoti.pannaxiakos 3

Στο ανακαινισμένο γήπεδο του, το Γιάγκος Γρατσίας μετά από αρκετά χρόνια έπαιξε σήμερα για πρώτη φορά ο ΑΜΣ Φιλωτίου που αντιμετώπισε τον Πανναξιακό ΑΟ στο πλαίσιο του τοπικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Φιλωτιού ηττήθηκε με 0-2 από την ομάδα του Νόνι Λίμα σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που παρακολούθησε πλήθος φιλάθλων τόσο της τοπικής ομάδας Φιλωτίου όσο και του Πανναξιακού. 

Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Κωστόπουλος με πέναλτι, λίγο πριν τη λήξη του α΄ημιχρόνου και το δεύτερο στο 65΄ο Λυμπερτάς. 

Να σημειωθεί ότι και η ομάδα του Φιλωτίου είχε ευκαιρίες με σημαντικότερη στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα που ο Βερύκοκκος έστειλε τη μπάρα στο δοκάρι. 

filoti.pannaxiakos 1

filoti.pannaxiakos 2

filoti.pannaxiakos 4

filoti.pannaxiakos 5

filoti.pannaxiakos 6

filoti.pannaxiakos 7filoti.pannaxiakos 8filoti.pannaxiakos 9filoti.pannaxiakos 10filoti.pannaxiakos 11filoti.pannaxiakos 12filoti.pannaxiakos 13filoti.pannaxiakos 14filoti.pannaxiakos 15filoti.pannaxiakos 16filoti.pannaxiakos 17filoti.pannaxiakos 18filoti.pannaxiakos 19filoti.pannaxiakos 20filoti.pannaxiakos 21filoti.pannaxiakos 22filoti.pannaxiakos 23filoti.pannaxiakos 24filoti.pannaxiakos 25filoti.pannaxiakos 26filoti.pannaxiakos 31filoti.pannaxiakos 32filoti.pannaxiakos 33

 

(Visited 8 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*