VIDEO: Στην Ελένη Μενεγάκη ο έπαρχος Νάξου – Μίλησε για το κρούσμα κορωνοϊού στη Νάξο και για τον τουρισμό

Newsroom
09/04/2020 01:57
 
 
 

 

Στην εκπομπή του Alpha TV «Ελένη» και στην Ελένη Μενεγάκη μίλησε ο έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης για το πρόσφατο κρούσμα κορωνοϊού στη Νάξο αλλά και για την επόμενη μέρα στον κλάδο του τουρισμού.

«Έχουμε θορυβηθεί, τηρούμε τα μέτρα και γίνονται πολλοί έλεγχοι από τις αρχές του τόπου» σημείωσε ο κ. Μαργαρίτης αναφερόμενος στο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στη Νάξο με την εμφάνιση του νέου κορωνοϊού και τα μέτρα που εφαρμόζονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του.

Ο έπαρχος Νάξου μίλησε για τις αφίξεις στα νησιά και τόνισε ότι δεν θα πρέπει ο κόσμος να τα επισκέπτεται γιατί εκτός του ότι υπάρχει ο κίνδυνος διασποράς, τα νησιά δεν έχουν τις κατάλληλες δομές υγείας για την αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων.
«Να μην έρθουν ούτε οι Ναξιώτες στη Νάξο αν την αγαπάνε» είπε.

Αναφερόμενος στον 49χρονο Λιμενικό που βρέθηκε τη Δευτέρα θετικός στον κορωνοϊό στη Νάξο, σημείωσε ότι το γεγονός έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στο νησί.

Τουρισμός

«Έχουμε μόνο ακυρώσεις για όλο το καλοκαίρι τώρα πια» σημείωσε ο κ. Μαργαρίτης ο οποίος είναι και μέλος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας. «Σε ένα «μέτριο» σενάριο, βλέπω να ανοίξουμε τα ξενοδοχεία από τον Αύγουστο και μετά και πλέον να προγραμματιζόμαστε για την καλοκαιρινή σεζόν του 2021» υπογράμμισε.

Ο κ. Μαργαρίτης είπε επίσης ότι οι ξενοδόχοι περιμένουν «λύσεις», και ένα γρήγορο τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού. «Ελπίζουμε στην επιστήμη» τόνισε και πρόσθεσε ότι η πανδημία του κορωνοϊού δημιουργεί τεράστιο πλήγμα και στον πρωτογενή τομέα.

Ο έπαρχος Νάξου προσκάλεσε την παρουσιάστρια, την Ελένη Μενεγάκη στη Νάξο κι εκείνη που αγαπάει ιδιαίτερα το νησί, υποσχέθηκε ότι θα το επισκεφτεί για ακόμα μια φορά.

Ολόκληρη η συνέντευξη⤵️Σήμερα μίλησα στην εκπομπή του Alpha TV "Ελένη" για το πρόσφατο κρούσμα στο νησί, για όλες τις ενέργειες που έγιναν και πρέπει να συνεχίσουν να γίνονται, αλλά και για την επόμενη μέρα στον κλάδο του τουρισμού.—————————————–Margaritis Ioannis – Έπαρχος Π.Ε. Νάξου- Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης – Υδατοδρομίων – Κρουαζιέρας – Ακτοπλοΐας – Αερομεταφορών Κυκλάδων.#naxos #amorgos #cyclades #smallcyclades

Gepostet von Margaritis Ioannis am Dienstag, 7. April 2020

(Visited 1.431 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*