Φιλικοί αγώνες στα πλαίσια προετοιμασίας για τον Πανναξιακό

admin
17/09/2015 22:26
 
 
 

Το πρώτο τεστ ετοιμάζεται να περάσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ώστε ο προπονητής της ομάδας, Ζόραν Κόβασιτς να μπορέσει να έχει μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αθλητριών που αποτελούν το ρόστερ της ομάδας του.

 

Την ερχόμενη Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου η αποστολή του Ολυμπιακού θα βρίσκεται στην Νάξο και θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες με τον Πανναξιακό, τον πρώτο την ίδια μέρα (Παρασκευή) και τον δεύτερο την επομένη ( Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου). Στους αγώνες αυτούς θα υπάρξει και «άτυπη ρεβάνς» σε έναν τρίτο αγώνα στις 3 Οκτωβρίου αυτή τη φορά στο «Μελίνα Μερκούρη», στην έδρα του Ολυμπιακού.

Οι αγώνες αυτοί θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία  για την ομάδα της Νάξου να μετρήσει της δυνάμεις της σε ένα ισχυρό τεστ απέναντι στον περσινό νταμπλούχο Ολυμπιακό. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός στο φετινό του ρόστερ έχει και δύο «πρώην Ναξιώτισες», την Μελίνα Εμμανουηλίδου και την Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα οι οποίες διακρίθηκαν με την φανέλα του Πανναξιακού.

Παράλληλα εξετάζεται η διεξαγωγή τουρνουά στη Νάξο την τελευταία εβδομάδα πριν από το πρώτο σερβίς, ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες βολιδοσκοπήσεις και έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχουν οριστικοποιηθεί οι συμμετοχές.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*