Όλοι στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ στη Νάξο!

admin
09/10/2015 12:56
 
 
 

Ένα σημαντικό γεγονός για τα αθλητικά δρώμενα της Νάξου ξεκινά σήμερα και δεν είναι άλλο από το 1ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ προς τιμήν της γυμνάστριας Μαρίας Μπεμπέτσου – Τζαννίνη, το οποίο συνδιοργανώνει ο Πανναξιακός ΑΟΝ και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Το τουρνουά (στο οποίο συμμετέχουν ο Ολυμπιακός ΣΦΠ, ο Άρης Θεσσαλονίκης, η βουλγαρική ομάδα Μαρίτζα Πλοβντίβ και φυσικά ο Πανναξιακός ΑΟΝ) ξεκίνησε πριν από λίγο με την εκδήλωση των διοργανωτών στο δημαρχιακό μέγαρο του Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων όπου έγινε η παρουσίαση των συμμετεχόντων ομάδων και η συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ.

Σημειώνεται ότι το τουρνουά είναι τριήμερο (9, 10 και 11 Οκτωβρίου) και θα δώσει την ευκαιρία στον φίλαθλο κόσμο της Νάξου να απολαύσει πλούσιο θέαμα.

Απόψε στις 8 η αναμέτρηση Πανναξιακού – Άρη

Το πρώτο σερβίς θα γίνει στο ΔΑΚ Νάξου «Δημήτρης Περιστεράκης» σήμερα το απόγευμα στις 6, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Μαρίτζα Πλοβντίβ, ενώ δύο ώρες αργότερα (στις 8) ακολουθεί η αναμέτρηση μεταξύ Πανναξιακού και Άρη.

Οι αποστολές των τριών φιλοξενούμενων ομάδων έφτασαν χθες το βράδυ στο νησί με το πλοίο της “Blue Star Ferries”, τις παρέλαβε πολυτελές διώροφο πούλμαν της εταιρείας “Naxos Island Tour” και τις μετέφερε στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο “Aegean Palace” όπου και θα διαμείνουν σε όλη την διάρκεια του τουρνουά.

(Πληροφορίες και φωτό: paon.gr)

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*