28η Οκτωβρίου 2015: Η μαθητική παρέλαση στη Νάξο (φώτος)

admin
28/10/2015 13:57
 
 
 
Με τη μαθητική παρέλαση στην κεντρική παραλιακή οδό κορυφώθηκαν σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στη Χώρα της Νάξου.
 
Οι ισχυροί άνεμοι και το πρόωρο κρύο δεν εμπόδισαν τους πολίτες να βρεθούν στην παραλιακή οδό και να χειροκροτήσουν τους μαθητές που παρέλασαν. Στις 10:30 το πρωί τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, με την παρουσία του ιερού κλήρου, των αρχών, των σημαιοφόρων και παραστατών κάθε σχολείου πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των πολιτών.
Τον πανηγυρικό λόγο εκφώνησε ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Νάξου, φιλόλογος Δημήτρης Σκουλάτος.
 
Αμέσως μετά τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Ηρώων της πόλης και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τους βουλευτή Κυκλάδων Νίκο Μανιό, έπαρχο Νάξου και αντιπεριφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γιάννη Μαργαρίτη, δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλη Μαργαρίτη, Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Νάξου Μάκη Μαυρογιάννη, Δ/τη Ναυτικού Παρατηρητηρίου, Δ/τη Τάγματος Εθνοφυλακής, Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, Διοικητή Πυροσβεστικού Σώματος, Λιμενάρχη και  Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού.
 
Στη συνέχεια ακολούθησε η παρέλαση μαθητών και μαθητριών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, Προσκόπων, Ελληνίδων Οδηγών.
 
Δείτε φωτογραφίες:
 
 
(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*