Βολές από τον συνδυασμό Καφτηράνη για τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κυκλάδων στη Νάξο

admin
20/11/2015 08:15
 
 
 

Βολές κατά του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένου Φρέρη εξαπέλυσε, για ακόμη μια φορά, ο συνδυασμός του Χρήστου Καφτηράνη «Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο», με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ στη Νάξο.

Όπως έκανε γνωστό ο συνδυασμός με ανακοίνωση του, οι κ.κ. Καφτηράνης και Χωριανόπουλος δεν θα μπορέσουν να παραστούν στη συνεδρίαση για σοβαρούς λόγους, ενώ στη συνέχεια άσκησε κριτική στον κ. Φρέρη, αναφέροντας ότι «θεωρεί προσωπική του υπόθεση την λειτουργία της Ένωσης και συμπεριφέρεται κατά το δοκούν».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Προς ενημέρωση όλων των Σωματείων και ιδιαίτερα των Σωματείων της Νάξου, λόγω του ότι η Συνεδρίαση πραγματοποιείται στη Νάξο, η απουσία των μελών μας (Καφτηράνη και Χωριανόπουλου) οφείλεται σε σοβαρούς λόγους.

Ζητήσαμε με e-mail μας, πολύ πριν ορισθεί η συνεδρίαση, την αναβολή, κάνοντας γνωστούς τους λόγους στην Ε.Π.Σ. Πιστέψαμε ότι το αίτημα μας θα γίνει αποδεκτό. Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε και έτσι (για λόγους ευνόητους ) ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. αποφάσισε (αφού για ένα μήνα περίπου το Δ.Σ. δεν συνεδρίασε) να πραγματοποιηθεί η Συνεδρίαση χωρίς την παρουσία μας.

Είναι αλήθεια, για άλλη μια φορά επιβεβαιωθήκαμε, πως ο πρόεδρος θεωρεί προσωπική υπόθεση την λειτουργία της Ένωσης και συμπεριφέρεται κατά το δοκούν. Λυπούμαστε πραγματικά.

Ζητούμε συγνώμη από τα Σωματεία για την απουσία μας από το Δ.Σ., αλλά η ευθύνη δεν είναι δική μας.

«ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*