Επίσκεψη της Κατερίνας Μονογυιού στη Σαντορίνη (video)

admin
05/02/2016 19:21
 
 
 
Στη Σαντορίνη βρέθηκε η πολιτευτής του Νομού Κυκλάδων με τη ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού με αφορμή την γιορτή της Υπαπαντής του Σωτήρος. Η κ. Μονογυιού, παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο νησί, την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, ενώ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τοπικούς φορείς.
Για δεύτερη φορά, όπως αποκάλυψε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης που παραχώρησε στο Volcano TV, είχε την τύχη να παρευρεθεί και στην γιορτή της Παναγιάς της Σέργαινας στο Βόθωνα, ένα από τα πιο γνωστά πανηγύρια του νησιού, αλλά και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Λιμεναρχείου Θήρας.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Σαντορίνη, η Κατερίνα Μονογυιού, συναντήθηκε και ενημερώθηκε για θέματα της Σαντορίνης από την τοπική οργάνωση της ΝΔ, αλλά και με εκπροσώπους του ιατρικού προσωπικού του ΚΥ Θήρας. Οι τελευταίοι την ενημέρωσαν λεπτομερώς για τις ελλείψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΚΥ του νησιού, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες.
Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην τοπική τηλεόραση της Σαντορίνης, αναφέρθηκε στις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για το ασφαλιστικό, στην μεταναστευτική πολιτική, αλλά και στην πολιτική που ακολουθείται για τις πολύπαθες νησιωτικές περιοχές.
Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί:

{youtube}Jqqc-PN_yIU{/youtube}

Περισσότερα: ΕΔΩ

(Visited 20 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*