Η ΛΕΜΟΝ Νάξου ετοιμάζει το δικό της …σπίτι!

admin
05/02/2016 23:06
 
 
 

Το δικό της “σπίτι” ετοιμάζει η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Νάξου, προκειμένου να εξελιχτεί σε ένα χώρο συνάντησης και ενημέρωσης για το “BE MY HERO”. 

Η ΛΕΜΟΝ Νάξου συνεχίζει τη δράση της για Το “Be My Hero – Γίνε ο Ήρωας μου”, που είναι μία πολύ σημαντική, άμεση κι αυθόρμητη πρωτοβουλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την απλή διαδικασία δωρεάς μυελού των οστών.

Έτσι, το Δ.Σ. της Λέσχης αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να αποκτήσει το δικό της χώρο, προκειμένου να εξελιχθεί σε τόπο συνάντησης για ενημερωτικές συζητήσεις και προγραμματισμό δράσεων για τη διάδοση του “ΒΕ ΜΥ ΗΕΡΟ” και την ευαισθητοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών.

Στη διαδικασία της ετοιμασίας του παραπάνω χώρου, η ΛΕΜΟΝ θέλει συμμέτοχους όλους εμάς, που μας προσκαλεί να πούμε τις ιδέες και τις προτάσεις μας ουτοσώστε να δημιουργηθεί ένας ζεστός και προσιτός για όλους, χώρος.
Το νέο “σπίτι” της ΛΕΜΟΝ βρίσκεται στο άλσος της Έλλης (Μαγικό χωριό) και της έχει παραχωρηθεί από το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ. 

Σύμφωνα με την πρόσκληση της Λέσχης, το ραντεβού κλείνεται για την Κυριακή το πρωί στις 11:00 στο άλσος της Έλλης… 

Γραμμένη με πολύ καλή διάθεση, η πρόσκληση αναφέρει τα εξής: 

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 11:00 το πρωί ξεκινάμε πίνοντας καφεδάκι και σχεδιάζοντας πάνω σε κόλλες χαρτί διάφορες προτάσεις για να κάνουμε αυτό το σπίτι, το δικό μας χώρο ενημέρωσης των πολιτών. Βάλτε τα πρόχειρα ρούχα σας, πάρτε μαζί τα παιδιά σας κι ελάτε να περάσουμε δημιουργικά αυτή την Κυριακή…

Υπάρχει μια υποψία για ψησιματάκι… ανάλογα με τη διάθεση μας. Αυτό το σπιτάκι που βλέπετε τώρα, δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που θα ετοιμάσουμε όλοι μαζί! 
Σας περιμένουμε όλους, οπλισμένους με καλή διάθεση.
Γίνε κι εσύ ο ήρωας ενός παιδιού – Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών!

* Ευχαριστούμε το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ για την παραχώρηση

(Visited 10 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*