Πίτα με βραβεύσεις από τον ΑΜΣ Φιλωτίου (φώτος)

admin
08/02/2016 09:44
 
 
 

Με μεγάλη επιτυχία για ακόμα μια χρονιά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου “Ο ΖΕΥΣ” στην κατάμεστη αίθουσα του Συλλόγου Φιλωτιτών στο Φιλώτι.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν, ο πρόεδρος του ΟΛΠ Γιώργος Ανωμερίτης, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Μανιός και Μανώλης Πολυκρέτης, ο επικεφαλής της παράταξης “Πολίτες για τα Νησιά μας” Βασίλης Βρούτσης, ο Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, γιατρός Γιάννης Βλασερός, ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου Βαγγέλης Στρατούρης, σύσσωμο το Δ.Σ. του ΑΜΣ Φιλωτίου καθώς μέλη και φίλοι του Συλλόγου. Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο αρχιερατικός επιτροπος, πρωτοπρεσβύτερος, π. Ιωάννης Μανιός.

Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε Φιλωτίτες για την προσφορά τους στον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την κοινωνία. Πιο συγκεκριμένα ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου τίμησε το Σύλλογο Φιλωτιτών Νάξου για τη συμπλήρωση 60 χρόνων από την ίδρυσή του και για την ίδρυση της Τράπεζας Αίματος, το γιατρό Γιάννη Βλασερό, τον Αρ. Γρατσία για την προσφορά του στο Τμήμα Ποδοσφαίρου του ΑΜΣ Φιλωτίου, το Γιώργο Ανωμερίτη, το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Κρατικού Νίκαιας για τον άοκνο κοινωνικό του αγώνα και τη Blue Star Ferries για τη συνολική προσφορά της στον ΑΜΣ Φιλωτίου.

Φωτογραφίες: Αντώνης Μανιός

(Visited 54 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*