Νάξος: Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο – Υδατοδρόμια και θέματα του νησιού στην ατζέντα της συζήτησης

ydroplano
admin
24/03/2016 15:15
 
 
 

Σαράντα επτά (!) θέματα περιλαμβάνει η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Νάξο τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, στις 10:30 το πρωί, στην πρώην Σχολή Ουρσουλινών.

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει με την συζήτηση για την έκδοση ψηφίσματος για την μη επέκταση κατάργησης των μειωμένων συντελεστών του Φ.Π.Α. στα νησιά, με εισηγητή τον ίδιο τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης θα είναι ο εισηγητής για την έγκριση της 1ης τροποποίησης προγραμματικών συμβάσεων για το έργο «Μελέτη, Κατασκευή και Άδεια Ίδρυσης και Λειτουργίας Υδατοδρομίου» στη Σύρο, την Πάρο, την Μήλο, τη Νάξο και την Αμοργό.

Επίσης, ο κ. Λεονταρίτης θα είναι ο εισηγητής για την έγκριση τροποποίησης απόφασης του περιφερειακού συμβουλίου έγκρισης σχεδίου προγραμματικών συμβάσεων για το έργο «Μελέτη, Κατασκευή και Άδεια Ίδρυσης και Λειτουργίας Υδατοδρομίου» στη Σίκινο, τη Σαντορίνη, την Άνδρο, την Κύθνο και την Κέα.

 

Θέματα Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην ατζέντα

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει, ακόμη, την εξέταση προτάσεων Τεχνικών Έργων Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, καθώς και την Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τη μελέτη «Βελτιώσεις, διαπλατύνσεις, παραλαγές επαρχιακού δρόμου Απεράθου – Μουτσούνας».

Τέλος, θα συζητηθεί και η έγκριση Σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και του δήμου Αμοργού για την «Αποπεράτωση Σφαγείου ν. Αµοργού».

Δείτε όλη την ημερήσια διάταξη εδώ

(Visited 16 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*