Νέο βραβείο για την τουριστική καμπάνια του Νοτίου Αιγαίου “Aegean Islands. Like No Other”

admin
30/03/2016 12:26
 
 
 

Λίγες μόνο μέρες μετά το “Newcomer Award” στην MITT 2016 της Μόσχας, η νέα τουριστική καμπάνια του Νοτίου Αιγαίου “Aegean Islands. Like No Other” απέσπασε ένα ακόμη βραβείο, αυτή τη φορά από τον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA).

Το ένα από τα τρία βραβεία που έδωσε φέτος ο HATTA παρέλαβε ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, σε ειδική εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Τρίτης στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», παρουσία της αναπληρώτριας Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, στο πλαίσιο της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΗΑΤΤΑ.

Ειδικότερα, βραβεύτηκαν ο Noel Josephides, Πρόεδρος ΑΒΤΑ (UK’s Travel Association), ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δημήτρης Πειθής, συνιδρυτής και πρόεδρος του Ομίλου Ταξιδιωτικών Γραφείων Argo, ως το παλαιότερο μέλος του ΗΑΤΤΑ.

 

Στην εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων του τουρισμού και επαγγελματίες του κλάδου, έγινε η επίσημη πρώτη παρουσίαση της πρωτοβουλίας «Δώδεκα» του FED HATTA, από τον κ. Josephides. Το «Δώδεκα» είναι μία καινοτόμος πρωτοβουλία που έχει σαν στόχο τον εμπλουτισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και περιλαμβάνει θεματικές και ειδικού ενδιαφέροντος δραστηριότητες, καθώς και την προβολή λιγότερο γνωστών τουριστικών προορισμών.

Ειδήσεις: Νότιο Αιγαίο

 

 

 

 

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*