Ρόδος: Λειτουργούσε κρυφός οίκος ανοχής σε νυχτερινό κέντρο

admin
11/05/2016 12:25
 
 
 

Εκτός από ποτά, οι σερβιτόρες νυχτερινού κέντρου στο Φαληράκι της Ρόδου σέρβιραν και… το κορμί τους, αφού οι διαχειριστές του μπαρ (ένας 36χρονος Αλβανός και μία 28χρονη Μολδαβή) τις εξωθούσαν στην πορνεία και μοιράζονταν τα κέρδη.

Τον κρυφό οίκο ανοχής εντόπισε τη Δευτέρα το βράδυ η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, η οποία – αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες – πραγματοποίησε στοχευμένο έλεγχο στο μαγαζί, κατά τον οποίο εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος, με κρυφή πρόσβαση, που χρησιμοποιούνταν ως σημείο ερωτικών συνευρέσεων των εκδιδόμενων σερβιτόρων.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, εξακριβώθηκε ότι οι διαχειριστές του καταστήματος εξωθούσαν στην πορνεία τις υπαλλήλους, έναντι προκαθορισμένης αμοιβής, την οποία διαμοιράζονταν. Επιπλέον, ο 36χρονος εξανάγκαζε με τη χρήση γκλοπ και την άσκηση σωματικής βίας, μια 32χρονη Μολδαβή να εκδίδεται με σκοπό την αποκόμιση παράνομου οικονομικού οφέλους. Το γκλοπ βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Σημειώνεται ότι ο 36χρονος Αλβανός είχε κατηγορηθεί και το 2015 για παρόμοια υπόθεση, λειτουργώντας το ίδιο κατάστημα.

Ο 36χρονος Αλβανός και η 28χρονη Μολδαβή συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σωματεμπορίας, μαστροπείας και παράνομης λειτουργίας επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος και οδηγήθηκαν χθες το απόγευμα στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, όπου τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις. Στη συνέχεια, παραπέμφθηκαν στον Ανακριτή Ρόδου.

 

 

(Visited 91 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*