Τα ανεκτέλεστα έργα της Περιφέρειας και το «γαϊτανάκι»… της αλαζονείας! – Του Χ. Κόκκινου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Χαράλαμπου Κόκκινου
Newsroom
30/09/2022 15:16
 
 
 

 

Χωρίς μεγάλο και οραματικό έργο παρουσίασε το Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για το 2023 ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκος στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου (στις 27.9.22 πάλι με… τηλεδιάσκεψη).

Στην εισήγηση του υπήρχαν δεκατέσσερις (14) σελίδες με ανεκτέλεστα έργα στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Η μεταφορά τους στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2023 σε συνδυασμό με τις επτά (7) τροποποιήσεις του για το 2022 φανερώνει την αδυναμία και την πολιτική ανικανότητα της Περιφερειακής Αρχής Ν. Αιγαίου που, ενώ έχει πολλά χρήματα στη διάθεσή της, αδυνατεί να τα αξιοποιήσει προς όφελος των πολιτών!

Απουσιάζουν τα μεγάλα αθλητικά κέντρα που υποσχέθηκαν, καθυστερούν οι παρεμβάσεις στους οδικούς άξονες, καμία πρόβλεψη για αφαλατώσεις που θα αντιμετωπίσουν τη λειψυδρία, τα υδατοδρόμια παραμένουν στο «ψυγείο» και υπάρχουν αδιάθετα 500.000€ για μελέτες για το ΕΣΠΑ 2021-2027 που ήδη έχει ξεκινήσει!

Η Περιφερειακή Αρχή Ν. Αιγαίου επιβεβαίωσε ότι είναι πρωταγωνιστής στις απευθείας αναθέσεις, σε διορισμούς συμβούλων και δημοσιογράφων στην Π.Ν.Α., σε πολυδάπανες φιέστες και διαφημίσεις και είναι ουραγός στην πολυπόθητη και αειφόρο ανάπτυξη.

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου η πολιτική τοξικότητα που χαρακτηρίζει τον κ. Χατζημάρκο και την πολιτική του παρέα επαναλήφθηκε! Δεν αντέχει τον πολιτικό διάλογο, δεν επιδιώκει σύνθεση απόψεων και συναίνεση, έριξε το «ανάθεμα» σε όσους ασκούν τεκμηριωμένη κριτική και απέδειξε ότι παραμένει πολιτικά αδιάβαστος και αλαζόνας!
Στο «γαϊτανάκι» της αλαζονείας, του βερμπαλισμού και του αυταρχισμού τον αφήνουμε μαζί με τα άθλια «παπαγαλάκια» που έχουν αναλάβει να τον λιβανίζουν και ταυτόχρονα λασπολογούν και υβρίζουν όσους με συνέπεια και συνέχεια αγωνιζόμαστε στην παρακμή και την οπισθοδρόμηση!

Υ.Γ: Ο θυμόσοφος λαός επισημαίνει: «όπως στρώσεις… κοιμάσαι». Ας το έχουν στο μυαλό τους!

*Ο Χαράλαμπος Κόκκινος είναι Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακού Συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Ν. Αιγαίου», Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου και Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε.

(Visited 103 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*